08-22 24 00 info@internetbroadcast.se

3 olika paket

Tjänster & Priser

Vi vet att alla kunder och Era event är unika, nedan har vi försökt att lista de mest vanliga produktionerna vi gör, allt för att skapa en bild av vad andra normalt beställer.
Hittar Du inte något som Du tycker passar Er, hör av dig på vårt bokningsförfrågan formulär så kontaktar vi dig inom 24h.

Antal kameror

Annan Bildkälla

Sändningstid

Bildformat HD 720p/1080p

Inspelning

Valfri Streamingtjänst

Grafik

Extra sändningstid

Small

4000Kr

1

Dator / PowerPoint

1

[Y]

[Y]

[Y]

Mallbaserade namnskyltar

1000

Medium

8000Kr

2

Dator / PowerPoint

2

[Y]

[Y]

[Y]

Mallbaserade namnskyltar

2000

Large

25000Kr

4

Dator / PowerPoint

7

[Y]

[Y]

[Y]

Skräddarsydd

3000

XXL

30000Kr

5

Dator / PowerPoint

8

[Y]

[Y]

[Y]

Skräddarsydd

3000

Mer Info

SMALL

Vårt minsta paket med en kamera och möjlighet att fånga en dators bild i realtid, PowerPoint. Passar er med begränsad budget. Fåtal personer framför kameran. En timmes produktion och livestreamtjänst ingår, om Ni inte vill använda Er egen.

STANDART

Vårt standard paket är det som bokas oftast för de mindre mötena, ska Ni köra heldag så är det ju Heldag som gäller… första paketet som ger fler kameravinklar med två rörliga kameror kan vi växla mellan de olika personer som pratar och växla in eventuell dator presentation. Två timmars produktion och livestreamtjänst ingår, om Ni inte vill använda Er egen.

HALVDAG

Ni får ett team för en halvdagssändning med optimalt antal kameravinklar och videokvalité i HD. Vi skräddarsyr Er videografik enligt er grafiska profil. Paketet har som grund tre kameror och möjlighet att växla in eventuell dator presentation. Kan utökas med flera olika tillval. Fyra timmars produktion och livestreamtjänst ingår, om Ni inte vill använda Er egen.

HELDAG

Ni får ett team för en halvdagssändning med optimalt antal kameravinklar och videokvalité i HD. Vi skräddarsyr Er videografik enligt er grafiska profil. Paketet har som grund tre kameror och möjlighet att växla in eventuell dator presentation. Kan utökas med flera olika tillval. Åtta timmars produktion och livestreamtjänst ingår, om Ni inte vill använda Er egen.

Tilläggtjänster:

Ljudpaket med högtalare – 8.000kr
Alla som ska prata behöver mikrofoner för att höras i sändningen. Vi rekommenderar mikrofoner av headsettyp. Är publiken mer än 25 personer i ett normalt rum rekommenderar vi starkt en högtalaranläggning. I det här paketet kan upp till 6 mikrofoner köras parallellt, till exempel 5st headset och 1st handmikrofoner för publikfrågor, samt 1st musik ingång.


Möjlighet att visa sändningen direkt på en storbildskräm – 2.500kr
Vi skickar en bildsignal direkt från bildmixern, som man kan välja att klippa in på storbildskärm i lokalen (man kan också välja att enbart visa utvald bildkälla ex. datorbild eller speciell kamera)


HD Projektor inkl. projektor duk 25 – 300 personer – 3.750kr
Ljusstart projektor som klarar HD upplösning 16:9 (widescreen), vi väljer duk storlek efter vad som passar Er lokal


Storbildskärm 55″ LED inkl. stativ 2.500kr
Storbildskärm 61″ inkl. stativ 3.500kr

Vi vet att alla kunder och Era event är unika, nedan har vi försökt att lista de mest vanliga produktionerna vi gör, allt för att skapa en bild av vad andra normalt beställer. Fyll i formuläret nedan med så mycket information som Ni har, så återkommer vi inom 24 timmar. Fälten med * är krav på att Ni fyller i. Vill Ni hellre skicka mail så går det bra till info@internetbroadcast.se

Bokningsförfrågan